Atradām! Šis neparastais triks iemāca angļu valodu 14 dienās!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vai zinājāt, ka apgūt jaunu svešvalodu ir populārākā jaunā gada apņemšanās? Aptaujas liecina – tūkstošiem cilvēku Latvijā katru gadu apņemas iemācīties labāk runāt angliski! Tāpēc nav brīnums, ka internetā iespējams atrast piedāvājumu iemācīties angļu valodu 2 nedēļu laikā. Lai noskaidrotu, cik šāds piedāvājums ir patiess, veicām eksperimentu.

«Pēc programmas pabeigšanas es saprotu, kad mani uzrunā angliski un arī pati beidzot varu brīvi sarunāties angļu mēlē. Tā ir neiedomājama brīvības sajūta!» – stāsta Rita Petrovska (51). Lasi interviju ar Ritu un uzzini, kā tu vari iemācīties angļu valodu 14 dienās!

– Rita, iesākumā pastāstiet – kādas bija jūsu angļu valodas zināšanas pirms šī eksperimenta?

– Angļu valodu mācījos skolā, vēl papildus biju kaut kādus vārdus, teikumus apguvusi no filmām. Bet kopumā savas zināšanas vērtētu kā vājas.

– Vai tas, ka jūs nezinājāt angļu valodu, jums sagādāja grūtības?

– Jā, šodien bez angļu valodas cilvēks vairs nevar iztikt. Visai nepatīkams gadījums, kad man ļoti pietrūka angļu valodas zināšanu, bija ceļojuma laikā Vācijā. Lidostas darbinieks man angliski kaut ko jautāja, bet es nesapratu, par ko ir runa. Jutos briesmīgi, man bija liels kauns – bija jāprasa svešiem cilvēkiem no lidmašīnas, lai iztulko.

– Kas pamudināja izmēģināt Šveices mācību metodi?

– Darbs un ģimene aizņem daudz laika, tāpēc metode, kas sola iemācīt angļu valodu 2 nedēļu laikā, likās izmēģināšanas vērts variants.

– Pastāstiet – kā notika pieteikšanās programmai un mācīšanās?

– Pieteikšanās noritēja vienkārši – mājas lapā bija jāievada e-pastu, jāpiereģistrējas un uzreiz varēju piekļūt visām nodarbībām. Pašas apmācības notika tajā pašā mājas lapā – kad gribēju vai kad bija brīvs laiks – varēju pieiet un pamācīties. Nebija nevienam jāatskaitās, varēju mācīties pati savā ātrumā. Visvairāk man patika, ka programma uztrenē labu izrunu – tas man bija lielākais klupšanas akmens, kāpēc agrāk ļoti kaunējos runāt angliski.

– Kā jūs vērtējat savu angļu valodu tagad pēc programmas?

– Pēc programmas pabeigšanas esmu sākusi ieklausīties un saprast, par ko savā starpā runā angļu valodu zinoši cilveki. Arī pati beidzot varu brīvi sarunāties ar cilvēkiem bez citu palīdzības – tā ir neaprakstāma brīvības sajūta! Tagad, kad zinu angļu valodu, vēlos braukt uz Angliju – apciemot savus angļu draugus, apskatīt vietas, kur viņi dzīvo, nejūtoties viņiem kā nasta savas angļu valodas nezināšanas dēļ.

– Vai jūs šo metodi ieteiktu izmēģināt arī citiem, kas vēl nezina angļu valodu?

– Noteikti iesaku visiem pamēģināt! Es pirmo reizi mūžā aizrāvos ar valodas mācīšanos. Šī metode nebija garlaicīga, kā skolā – nebiju gaidījusi, ka būs tik interesanti!

Spied šeit – www.SwissLanguages.com – un saņem atlaidi savai valodu apmācības programmai!

SwissLanguages.com piedāvā - iemācies runāt angliski 14 dienās vai saņem naudu atpakaļ. Tikai šodien - 13. janvārī - saņem valodu programmu ar 55% atlaidi. Nenokavē! Atlaide tikai pirmajiem 100 interesentiem šodien.

Lai aizsargātu informāciju sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, personas identitāte ir mainīta un attēliem ir ilustratīvs raksturs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu