Grupa «Flame and the Rolltones» noslēdz koncerttūri ar pēdējo singlu no debijas albuma

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

8.janvārī populārā vietējā grupa «Flame and the Rolltones» noslēdza savu koncerttūri «Road trip», kura pulcēja daudzus jo daudzus žanra «americana» fanus.

Pašmāju mūziķu apvienība «Flame and The Rolltones’» prezentē jaunāko singlu «What Did You Do» no debijas albuma «Road Trip» un noslēdz šo ceļojumu, lai dotos tālāk. Šis ir pēdējais singls no debijas albuma, tādēļ grupa izlēmusi to nosvinēt ar vērienu.

Koncertā izskanēja gandrīz visas dziesmas no debijas albuma, kā arī daudzas jaunas, nedzirdētas dziesmas.

«Flame & The Rolltones» ir vieni no nedaudzajiem «Americana» žanra vēstnešiem Latvijā, un pēc albuma prezentācijas koncertiem grupa uzstājās arī lielākajos Latvijas vasaras mūzikas festivālos. Bauskas kantrī debija bija viena no visvairāk aprunātākajām un slavētākajām.

Uz ceļa noslēguma un jauna ceļa iezīmēšanas koncertu grupa bija aicinājusi savus tuvākos draugus un fanus, lai tie noklausītos koncertu un pēc tam kopā ar grupu atzīmētu lielo notikumu jeb jauno startu.

Koncerta laikā viesi varēja baudīt vīnu, uzkodas un dejot mūzikas ritmos, bet pēc koncerta satikt grupu, nofotografēties, iegādāties debijas disku saņemt autogrāfus un vienkārši pavadīt vakaru, dejojot dīdžeja spēlētās mūzikas pavadībā.

Grupas ceļa sākums iezīmējies daudzsološs, kāds būs turpinājums, redzēsim jau tuvākajā laikā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu