Foto: 14 gadus veca modele apvaino reperi Tygu nepiedienīgu ziņu sūtīšanā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Modele un dziedātāja Mollija O`Malija sniedza preses konferenci, kurā stāstīja, kādas perversas, seksuālas ziņas saņēmusi no repera Tygas. Konferences laikā modele mirka asarās un teica, ka par to runā publiski, lai brīdinātu citas mazas meitenes.

Meitenei preses konferencē palīdzēja viņas juriste, kura paziņoja, ka ziņas jaunā modele saņēmusi laikā, kad reperis jau satikās ar realitātes šovu zvaigzni Kailiju Dženeri.

Foto: Instagram

Meitene atbildējusi uz ziņām, jo domājusi, ka reperis ar viņu sazinās, vēlēdamies sadarboties muzikāli, ne vienkārši to interesē viņa kā sieviete.

Foto: Instagram

Tygas pārstāvji noliedz Mollijas paziņojumu sakot, ka reperis ar viņu sazinājies, lai sadarbotos, zinot meitenes popularitāti tīņu vidū, bet atsaucis piedāvājumu, uzzinot, ka viņai ir tikai četrpadsmit gadu, ne septiņpadsmit, kā viņa teikusi.

Mollijas fani uzskata, ka jauniņā modele nemelo, reperis arī ar Kailiju Dženeri sāka satikties laikā, kad meitene bija nepilngadīga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu