Leonardo di Kaprio bijusī draudzene Bara Refaeli apcietināta

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Izraēliešu supermodele un bijusī amerikāņu aktiera Leonardo di Kaprio draudzene Bara Refaeli (Bar Refaeli) arestēta, vēsta ārvalstu mediji.

Ceturtdien, 17.novembrī Bara Refaeli tika arestēta savā dzimtajā valstī Izraēlā. Modele tiek apsūdzēta par ārvalstīs gūto ienākumu nedeklarēšanu, kā arī tūkstošiem eiro apmērā nedeklarētiem «slavenību labumiem», tai skaitā automašīnu «Range Rover» un «Lexus» izmantošanu. Modele automašīnas ieguvusi apmaiņā pret to publisku reklamēšanu.

Nenorādītie ienākumi mērāmi apmēram 240 tūkstošu eiro apmērā.

Varasiestādes uzskata, ka Bara Refaeli ir slēpusi faktu, ka ir Izraēlas iedzīvotāja, jo dzīvojusi mājās, kuras reģistrētas uz viņas mātes un brāļa vārdiem.

Pastāv aizdomas, ka Bara Refaeli ir melojusi par savu oficiālo dzīvesvietu, lai nebūtu jāpilda Izraēlas prasība norādīt savus ienākumus, kuri gūti ārpus valsts.

Aizdomās tiek turēta arī modeles māte Tzipi. Abas sievietes noliedz varasiestāžu apgalvojumus un tika atbrīvotas no ieslodzījuma pret izpirkuma maksu.

Refaeli šobrīd atļauts pamest Izraēlu tikai tad, ja tiks iemaksātas obligācijas apmēram 58 tūkstošu eiro apmērā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu