Svifta un «Apple Music» sāk atrast kopīgu valodu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas straumēšanas pakalpojums «Apple Music» ieguvis ekskluzīvas tiesības izrādīt filmu, kas uzņemta amerikāņu dziedātājas Teilores Sviftas (V) «1989» koncertturnejas laikā. Svifta šogad draudēja boikotēt «Apple Music», jo pirmajos trīs mēnešos tajā bija plānots atskaņot mūziku bez maksas un neizmaksāt autoratlīdzības izpildītājiem. Beigu beigās «Apple» piekāpās Sviftai un vairākām mazajām ierakstu kompānijām, kas iebilda pret «Apple Music» plānu.

Svifta par filmas izdošanu paziņoja svētdien, savā 26. dzimšanas dienā. «Liels paldies par apsveikumiem. Man jums ir neliels pārsteigums. «1989» pasaules turnejas filma «Apple Music» straumēšanas pakalpojumā,» rakstīja dziedātāja.

Kompānija «Apple» tvītoja, ka filma no 20. decembra būšot skatāma tikai tās straumēšanas pakalpojumā.

Filmā galvenokārt atspoguļots Sviftas koncerts Sidnejā 28. novembrī, taču tajā iekļauti arī kadri no citu koncertu aizkulisēm un slavenības, kas viesojušās Sviftas koncertos. To vidū ir britu rokmūziķis Miks Džegers, amerikāņu dziedātājs Džastins Timberleiks un dziedātāja Selēna Gomesa.

Uz «1989» koncertiem pārdotas biļetes par vairāk nekā 240 miljoniem ASV dolāru (219 miljoniem eiro). Svifta koncertēja ASV, Eiropā, Ķīnā, Japānā, Austrālijā un Singapūrā.

Biznesa žurnāls «Forbes» šogad ierindojis Sviftu starp pelnošākajām slavenībām pasaulē. Lēsts, ka gada laikā viņas ieņēmumi bijuši 80 miljoni dolāru (73 miljoni eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu