«Apjukušais Travolta» kļūst par interneta karstāko jociņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ir tādas filmas, kuras turpina dzīvot vēl ilgi pēc to iznākšanas un uzrunā daudzas paaudzes. Viena no tādām ir Kventina Tarantino (Quentin Tarantino) izcilā lente «Lubene» («Pulp Fiction», 1994), kuru ar lielu baudu var skatīties arī 2015. gadā. Vēl vairāk, šī filma dažus asprāšus iedvesmojusi radīt īsus video, kuros Džona Travoltas tēlotais varonis Vincents Vega jūtas apjucis. Šie anekdotiskie faili pēdējās nedēļās kļuvuši ļoti populāri. Arī Latvijas kontekstā. Noskaties video izlasi ar asprātīgākajiem #ConfusedTravolta fragmentiem!

Par pamatu ņemts fragments no filmas, kurā Vega ierodas sava bosa mājās, lai aizvestu viņa sievu Miu Volesu (Uma Tūrmane) izklaidēties. Šis «apjukušais Travolta» vēlāk «iekadrēts» visdažādākajās vidēs (filmās, mūzikas klipos) un situācijās - sākot ar lielveikalu, beidzot ar Latvijas prezidenta mītni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu