Šineida O'Konora saviem bērniem un bijušajiem: «Jūs man esat miruši»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Šineida O'Konora pēc pašnāvības mēģinājuma uzrakstījusi atklātu vēstuli saviem bērniem un to tēviem, vainojot tieši viņus savā vēlmē šķirties no dzīves, paziņojot, ka nu viņi visi tai ir miruši.

Vēstuli sieviete publiskojusi portālā «Facebook», rakstot – Džeik, Rosin, Junior, Frenk, Donal, Eimer, es nekad vairs nevēlos jūs redzēt.

Jūs nozagāt man manus dēlus un neieradāties uz slimnīcu, kad tajā atrados, un necēlāt telefonus, kad es jums zvanīju.

Tāpat dziedātājai ir ko teikt viņas četriem dēliem, no kuriem jaunākajam ir tikai astoņi gadi. Sieviete raksta saviem bērniem, ka viņi tai ir miruši un tieši viņi ir nogalinājuši savu māti.

Lielāku uzmanību gan sieviete velta bijušajiem vīriem, kurus apmētā ar apvainojumiem, saucot par slepkavām, meļiem, bērnu zagļiem.

Māksliniece atradās slimnīcā pēc pašnāvības mēģinājuma, pārdozējot narkotiskās vielas.

Šineidai jau labu laiku ir problēmas ar narkotikām, pagājušā gada augustā viņa nokļuva slimnīcā, jo tika atrasta viesnīcas numurā bezsamaņā narkotisko vielu dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu