Foto: Prezidents Raimonds Vējonis lieliski dejo polonēzi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

27.novembrī Rīgas Latviešu biedrības namā notika ikgadējā «Virsnieku un instruktoru balle». Tajā piedalījās arī prezidents ar kundzi. Viesi, kuri nebija saistīti ar militārajām aprindām, ieradās smokingos, bet militāro aprindu pārstāvji formas tērpos. Balle atstāja elegantu iespaidu.

«Virsnieku un instruktoru ballei» ir stingrs ģērbšanās stils, kuru ievēro pilnīgi visi viesi, tā godinot balles ideju un personas, kuras to apmeklē.

Vīrieši apmeklē balli smokingos vai formas tērpos, bet sievietes elegantās vakarkleitās.

Arī prezidenta kundze ieradās ballē skaistā kleitā, kuras vienkāršība un elegance ļāva viņai spīdēt uz citu dāmu pārāk grezno tērpu fona, kā nekā prezidenta kundze zina, ka kleitai ir jāizceļ sievietes skaistums, ne sievietei kleita.

Ikviens balles laikā var baudīt šampanieti, nodoties saviesīgām sarunām un pat dejot.

Vakara kulminācija bija polonēzes dejošana, kurā iesaistījās vairums viesu. Valsts prezidents rādīja priekšzīmi un pašā zāles priekšā dejoja šo skaisto deju.

Vējoņa kungs atstāja laba dejotāja iespaidu un par savu dejotprasmi lika aizdomāties ne vienam vien kungam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu