Dažādu valstu vēstnieki Rīgā godina Anglijas karalieni un Džeimsu Bondu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

24. novembrī Rīgā noslēdzās Lielbritānijas vēstniecības organizētais Britu mēnesis Rīgā. Noslēguma pasākums tika rīkots, lai godinātu gan Anglijas karalieni, gan otru pazīstamāko Anglijas izcelsmes personu – Džeimsu Bondu.

Otrdienas drēgnajā vakarā kinoteātrī «Splendid palace» pulcējās daudzi jo daudzi grezni tērpti ļaudis. Izrādās, noslēdzās Anglijas vēstniecības organizētais Britu mēnesis Rīgā.

Pasākums tika ieturēts Džeimsa Bonda stilā, jo tas ir viens no pazīstamākajiem Anglijā radītajiem zīmoliem. Tāpēc nebija brīnums, ka kungi ieradās uzvalkos ar kaklasaitēm, bet dāmas, kā jau piedienas Džeimsa Bonda liktenīgajām sievietēm, tērpās seksīgās vakarkleitās.

Viesi baudīja «Martini» un «Vodkas» kokteili, kurš ir īpašais Džeimsa Bonda dzēriens un tika pasniegts tieši tādā veidā, kā to dzer populārais filmu varonis savās filmās, pat olīvu skaits bija autentisks.

Pasākumu apmeklēja dažādu valstu vēstnieki, kuri atrodas Latvijā, kā arī uzņēmēji, kultūras darbinieki un modes jomas pārstāvji, kuri par spīti neciešamajam karstumam smējās, sarunājās un nejutās traucēti, gaidot vakara galveno notikumu.

Pēc dažādu Anglijā raksturīgu uzkodu baudīšanas viesi devās kino zālē un varēja noskatīties jaunāko Džeimsa Bonda filmu «Spektrs», pirms filmas uzrunu teica Anglijas vēstniece Latvijā.

Dodoties ārā no kinoteātra, viesi varēja apskatīt pie ieejas novietotās sporta automašīnas, tieši tādas, ar kādām filmā brauca aktieris Daniels Kreigs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu