«Izklausies redzēts» uzvar «Pink»jeb Antra Stafecka!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

22.novembra vakarā populārā televīzijas raidījuma «Izklausies redzēts» skatītāji varēja vērot šova pusfinālu, kurā pirmajā vietā ierindojās dziedātāja Antra Stafecka, kā arī tika noskaidroti četri šova finālisti.

«Izklausies redzēts» pusfinālā pirmajā vietā ierindojās latviešu dziedātāja Antra Stafecka, kura atdarināja enerģisko dziedātāju Pinku. Otrajā vietā palika džeza māksliniece Elza Rozentāle, kura iejutās dziedātājas Sia tēlā, bet trešajā vietā ierindojās mūziķis Atis Zviedris, kurš atdarināja Frediju Merkūriju.

Mūziķis Andris Ābelīte atdarināja grupu «U2», mūziķis Jānis Auzāns izpildīja grupas «The Tokens» skaņdarbu, dziedātāja Annija Putniņa iejutās angļu popmūziķes Sāras Braitmenas tēlā, aktrise Ieva Pļavniece atdarināja dziedātāju Laizu Minelli, bet aktieris Kristaps Rasims - dziedātāju Meganu Trainori.

«Izklausies redzēts» pusfinālā žūrijas locekļu sastāvam pievienojās latviešu mūziķis un producents Guntars Račs.

22.novembra vakarā tika noskaidroti arī finālisti, kuri 29.novembrī piedalīsies «Izklausies redzēts» raidījuma tiešraidē. No astoņiem dalībniekiem

finālā piedalīsies četri - aktieris Kristaps Rasims, dziedātāja Antra Stafecka, džeza māksliniece Elza Rozentāle un aktrise Ieva Pļavniece.

Dalībnieki, kuri necīnīsies par šova galveno balvu, finālā piedalīsies kā viesmākslinieki.

«Izklausies redzēts» uzvarētājs tiks noteikts pēc skatītāju telefona balsojuma, kā arī katrs no dalībniekiem fināla tēlu izvēlas pēc saviem ieskatiem.

Atgādinām, ka šova «Izklausies redzēts» galvenā balva ir 5000 eiro, kuru uzvarētājs ziedos labdarībai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu