Pēc skatītāju pieprasījuma - «Straight Outta Compton» uz lielā ekrāna

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

23. novembrī ekskluzīvā seansā k/t «Kino Citadele» kinofestivālā «Spektrs» būs skatāma gada aprunātākā muzikālā filma «Straight Outta Compton», kas vēsta par leģendāro repa supergrupu N.W.A.

Astoņdesmito gadu beigas, Komptona, Kalifornija. Pieci melnādaini jaunieši cenšas izrauties no skarbās ielu vides, savu neapmierinātību un sāpi izliekot mūzikā. Viņu vārdi - Ice Cube, Dr. Dre, Easy-E, DJ Yella un M.C. Ren - drīzumā kļūs par hiphopa ikonām, bet grupas ceļš uz panākumiem ir grūtībām, ciešanām, sāpēm un ložu čaulām klāts… Filmā redzēsim arī tādas hiphopa leģendas kā Snoop Dogg, Tupac Shakur un Suge Knight.

Filmas veidotāji strādāja kā vienota ģimene - Ice Cube lomu filmā atveido viņa dēls, O’Shea Jackson Junior, filmēšana notika Komptonas ielās, bet tās režisors F. Gary Gray savulaik uzņēma arī vienu no ievērojamākajiem Ice Cube videoklipiem - dziesmai «It Was a Good Day». Visbeidzot, tieši šī filma iedvesmoja Dr. Dre ierakstīt jaunu un savu pēdējo albumu pēc 16 gadu pārtraukuma - «Compton: A Soundtrack».

Biļetes: www.forumcinemas.lv

Facebook:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu