Aleksandrs Sokolovs māca vīriešiem, kā padarīt sievietes laimīgas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs ne reizi vien savā portāla «Facebook» kontā publisko savas pārdomas par attiecību tēmu. Arī tagad ir tapis jauns ieraksts, kurā fotogrāfs māca vīriešiem, kā apieties ar sievietēm, lai padarītu tās laimīgas.

Ir tēmas, kuras ir aktuālas pašam Aleksandram, tāpēc par tām viņš bieži runā ar modelēm un klientēm. Fotogrāfu ļoti ieinteresēja, kāpēc, kad cilvēki ir attiecībās vairākus mēnešus vai pat gadus, attiecības kļūst vēsākas? Kas notiek ne tā? Kāpēc sieviete kļūst neapmierināta un kāpēc viņa sāk skatīties uz citu vīriešu pusi?

«Izrādās, ka daudzām meitenēm patīk piedzīvojumi, kurus var baudīt kopā! Attiecību sākumā cilvēki daudz biežāk iet uz kino vai kafejnīcu. Ar laiku šādas izklaides kļūst arvien retākas un retākas. Dzīve iet pa apli – darbs, televizors, miegs un atkal darbs. Protams, viss nav tik drūmi, ik pa laikam ir gan kino, gan viesi, gan normāls sekss,» raksta Aleksandrs.

Bet tas, ka daudzām meitenēm trūkst piedzīvojumu, tas ir fakts. Ko tad darīt, lai tā otra pusīte ilgāk būtu priecīga un laimīga? Kino un restorāns - tie ir vienkāršākie varianti, kas pieejami katram. Meitenēm patīk sapucēties un «iziet cilvēkos». - Tāpēc ir koncerti, izstādes, atklāšanas un prezentācijas. To visu arī var apmeklēt kopā.

Vēl ir ļoti forši kopā pārvarēt grūtības – sportot. Nopirkt vienādus sporta tērpus, lai izskatītos kā viena komanda! Tas satuvina. Šobrīd tiek rīkots daudz amatieru sacensību, kur var piedalīties pāri.

«Parasts ceļojums uz Ventspili ir forša lieta. Vesela diena kopā. Var iebraukt benzīntankā un iegādāties mīļotajai «XXL late» ar biezpienmaizīti. Ventspilī iedot mīļotajai plediņu, lai viņai silti, kopā staigāt pa pludmali un skūpstīties. Viņa nezinās, ka maisiņā līdzi ir viņas mīļākie suši un mazliet baltvīna, par ko būsi parūpējies, tas būs foršs pārsteigums,» māca Aleksandrs.

Aleksandrs uzskata, ka labākais variants attiecību stiprināšanai un noturībai ir kopīgs ceļojums. Tur puisim ir svarīgi nečīkstēt un nebūt skopam. Ja ir kaut kāds noteikts ceļojuma budžets, tad uzreiz ir jāsamierinās, ka lielākā daļa līdzekļu aizies dāmas vajadzībām. Ceļojumā jātaisa foršus «selfijus» ar luksusa piegaršu, lai būtu ko ielikt portālā «Instagram». Saule, siltums, smiltis, zila jūra un atlētisks, mīlošs draugs blakus, vesela nedēļa atpūtas un nekādu rūpju – nav sievietes, kurai tas nepatiktu!

«Pateicoties šādiem regulāriem piedzīvojumiem, attiecības noteikti būs stipras un ilgstošas,» ir pārliecināts Aleksandrs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu