Skutelis: Sievietes nosaka to, kas ir un kas nav labs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vai zināji, ka komediants Jānis Skutelis bērnībā ir vēlējies kļūt par ugunsdzēsēju? Savukārt, lūdzot nosaukt trīs Latvijas sieviešu raksturīgākās īpašības, ilgi nedomājot, viņš tās atklāj: konstants uzmanības trūkums, augsti standarti attiecībā pret vīriešiem, un Latvijas sievietes esot ārkārtīgi skaistas. Kā mēs to visu zinām? To un citus stāstus viņš uzticējis «STV Pirmā!» sarunu šova «Starp mums runājot» vadītājiem - Grētai Gorjučko, Janai Ezeriņai un Rolandam Laķim. Sarunu šovs ar Jāni Skuteli būs skatāms šovakar, 10. novembrī, televīzijā sievietēm «STV Pirmā!».

TVNET sniedz unikālu iespēju jau tagad noskatīties visu vakarā gaidāmo sarunu ar Jāni un uzzināt, kādas sievietes viņam patīk, kā tiek galā ar grūpijām un kādi ir viņa fani, ja salīdzina ar šovu vadītāju Renāru Zeltiņu. Sarunas noslēgumā Jānis atklāj, ka drīzumā gaidāmie svētki – Ziemassvētki - viņam esot ļoti emocionāls laiks, kad apraudoties, skatoties ne vien Ziemassvētku filmas, bet pat tematiskas reklāmas.

Noskaties interviju jau tagad TVNET un nenokavē sarunu šovu «Starp mums runājot» šovakar, 10. novembrī, plkst. 21.00 «STV Pirmā!».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu