Kritiķi nopeļ Andželīnas Džolijas un Breda Pita jauno filmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kritiķi vēsi uzņēmuši Holivudas pāra Andželīnas Džolijas un Breda Pita kopīgo filmu «By the Sea», nodēvējot to par garlaicīgu izrādīšanos. Džolija bija filmas scenāriste un režisore. Kinolenti iedvesmoja viņas sēras par mātes nāvi 2007. gadā. Filmā stāstīts par problēmām izbijušas dejotājas Vanesas un rakstnieka Rolanda laulībā. Galvenās lomas spēlē Džolija un Pits.

Kino žurnāla «The Hollywood Reporter» kritiķis Tods Makārtijs nosaucis filmu par «tādu izrādīšanos, kāda mūsdienās ir retums». Viņš raksta, ka tas esot gurdens mēģinājums atdarināt Eiropas «art house» kino. Tas vēlreiz «pierāda, ka pat pasaules atpazīstamākie vārdi nepiesaistīs skatītājus filmai, kurai nav nekāda iemesla pastāvēt», viņš norāda.

Vairāk nekā divas stundas garā filma ASV kinoteātros tiks izrādīta no 13. novembra. Tā ir pirmā reize, kad Džolija un Pits spēlē vienā filmā, kopš asa sižeta komēdijas «Mr. & Mrs.Smith» («Smita kungs un kundze»), kuras uzņemšanas laukumā aizsākās pāra attiecības.

Vietnes «TheWrap.com» žurnālists Alonso Duralde nopēla «garlaicīgas laulības drūmās ainas». Viņš atzina, ka esot bijis grūti vērot «divus talantīgus aktierus spēlējam garīgi tukšus cilvēkus bez mazākās jūtu ķīmijas».

Kino kritiķi uzteica operatora darbu, taču tas neesot varējis glābt vājo scenāriju.

Biznesa žurnāla «Forbes» kritiķis raksta, ka filma varētu patikt vizuāli skaistu filmu un garu dialogu cienītājiem. «Visiem pārējiem tā šķitīs kā gara smaržu reklāma, ko vietām izraibina emocionāli izvirdumi un nelielas dīvainības,» viņš norāda.

Filmu žurnāla «Variety» kritiķis Džastins Čans nosauca kinolenti par «nekaunīgu izrādīšanos», kas esot «tik sazarota un pārmēru gara, ka pārbauda pat lielāko Brandželīnas fanu pacietību».

Taču kinolente izpelnījās pozitīvu atsauksmi no vietnes «NerdReport.com» žurnālista Freda Topela. «Ja režisora dvēseles izlikšana uz paplātes jūs nespēj ieintriģēt divu stundu garumā, tad jūs daudz ko palaižat garām,» viņš uzsver.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu