Kungi uzvalkos un dāmas seksīgās kleitās ierodas uz Džeimsa Bonda jaunās filmas pirmizrādi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

5.novembrī «Kino Citadele» telpās norisinājās ilgi gaidīts notikums, bondiānas jaunās filmas «Spektrs» pirmizrāde. Dienu pirms oficiālās pirmizrādes filmu varēja vērot Džeimsa Bonda cienītāji, kuriem bija VIP ielūgumi.

Kinoteātris bija parūpējies ne tikai par iespēju redzēt filmu dienu pirms oficiālās pirmizrādes, bet pirms filmas pirmā stāva foajē tika atklāta īpaša siena ar ekrāniem, kura ir vienīgā šāda siena Baltijas valstu kinoteātros.

Vēlāk, dodoties uz pasākumam paredzēto vietu, ikviens varēja fotografēties kopā ar Latvijas Džeimsu Bondu un viņa izredzēto sievieti, kuri sagaidīja viesus pie foto sienas.

Viesus izklaidēja grupa, kura spēlēja populārākās dziesmas no Džeimsa Bonda spiegu filmām. Vēlāk uz skatuves, tērpusies skaistā, seksīgā kleitā, kāpa arī dziedātāja Aminata, kura šajā vakarā pārspēja ikvienu Bonda sievieti.

Uz filmas pirmizrādi vīrieši bija īpaši piedomājuši pie sava apģērba un ieradās Bonda cienīgos uzvalkos, izceļot vīrišķību un eleganci. Tāpat vairums dāmu ieradās kleitās un bija seksīgākās savu Džeimsu Bondu sievietes.

Vakaru vadīja aktieris Intars Rešetins, kurš izspēlēja daudz dažādu konkursu, un viesi ieguva vērtīgas balvas un suvenīrus ar filmas simboliku. Tāpat aktieris pajokoja: ja pasākumā ir ieradies Renārs Zeltiņš, tātad pasākums jau ir izdevies.

Viesi, gaidot filmu, varēja baudīt šampanieti, vīnu, kā arī dažādus kokteiļus, tāpat ikvienam viesim, uzrādot kuponu, bez maksas pienācās dzēriens un popkorns.

Ar to visi pārsteigumi nebeidzās, ieejot zālē, ikviens uz sava krēsla atrada dāvanu maisiņu ar konfektēm, SPA dāvanu karti, kā arī kokteiļu atlaižu kuponu.

Sākoties filmai, zālē iestājās pilnīgs klusums, kurš nebeidzās vairāk kā divarpus stundas, kamēr viesi baudīja īpašo filmas seansu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu