Foto: Bejonsē māsas dēls publiski nosaukts par neglīteni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenības ir pieradušas pie negatīvisma devas, kas uz tām gāžas no sociālajiem tīkliem. Tomēr pat vispacietīgākās zvaigznes nav gatavas samierināties ar šādiem komentāriem, ja tie skar viņu bērnus.

Grupas «Destinys Child» dalībniece, dziedātājas Bejonsē māsa, pateikusi visu, ko domā par negatīvajiem komentāriem, mirklī, kad tie aizskāra viņas bērnu.

Divdesmit deviņus gadus vecā dziedātāja portālā «Instagram» publiskoja sava dēla Džulza fotogrāfiju Helovīna laikā, kad viņš bija iejuties repera LL Cool J ādā.

Ne visiem zvaigznes faniem patika fotogrāfija, māksliniece saņēma komentāru – tik mīļi, bet tajā pašā laikā viņš ir tik neglīts.

Solanža atbildējusi komentētājai, ka, tiklīdz viņa sākusi domāt, ka publiskot fotogrāfijas sociālajos tīklos ir droši, tā kāds cilvēks viņas domas maina, apvainojot viņas dēlu.

Māksliniece piemetinājusi, ka nevaino meiteni par viņas izteikumiem un var tikai minēt to, kāda ir viņas iekšējā pasaule, ja viņa spēj uzrakstīt ko tādu.

Zvaigzne piemetinājusi, ka viņas dēls var saņemt jebkādu kritikas devu, bet mājās viņš saņem tik daudz mīlestības, ka visiem šim ļaunajiem vārdiem uzreiz nav nekādas nozīmes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu