Vai modes mākslinieks Dāvids nosirmojis?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas stila pavēlnieks 7. raidījumā uzvaras turpina izcīnīt modes kritiķis Deniss. Šobrīd rezultāts jau ir 5:2 Denisa labā, Dāvidam atstājot arvien mazāk iespēju uzvarēt.

Šī raidījuma tēma bija slavenības un komandām bija jāizveido pēc iespējas līdzīgāki tēli Sārai Džesikai Pārkerei, Džonijam Depam un Keitai Midltonei. Tērpu komplektus šoreiz vērtēja vizuālā tēla stilists Aigars Bajārs, dizainere Indra Salceviča un pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems.

Foto: Kristaps Bārdziņš

Tomēr konflikts Dāvida un Denisa starpā nav atrisinājies un abas puses turpina apmainīties ar aizskarošiem komentāriem. Dāvida komanda kā vienmēr izcēlās ar īpaši pārdomātiem un saskaņotiem komandas tērpiem. Šoreiz puiši bija izvēlējušies šokēt ar sirmām parūkām. Vai Dāvids spēs izcīnīt vēl kādu punktu, lai pietuvotos Denisam?

«Rīgas Stila pavēlnieks» katru sestdienas vakaru pulksten 21:00 tiešraidē kanālā RīgaTV 24 vai nāc un vēro klātienē Blaumaņa ielā 32. Raidījums tiek veidots kopā ar modes un izklaides centru «Rīga Plaza», atbalsta «Torley».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu