Ielūkojies Rīgas modes nedēļas VIP ballītē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

29. oktobrī restorānā «Grande Brasserie» norisinājās Rīgas modes nedēļas pirmā oficiālā ballīte, kuru viesi varēja apmeklēt tikai ar īpašajiem ielūgumiem.

Tiklīdz beidzās pēdējā ceturtās modes nedēļas dienas skate, viesi steidzās uz ballīti, lai turpinātu svinēt modi. Par spīti faktam, ka šī bija pirmā oficiālā ballīte, uz to ierasties varēja tikai tie, kuri saņēma speciālu ielūgumu.

Ballīte tika rīkota sadarbībā ar veikalu tīklu «H&M Latvija», visu pasākuma laiku uz ekrāna varēja vērot jauno zīmola kolekcijas reklāmu, kurā piedalās populārā modele Kendela Dženere.

Viesi līdz pat vakara beigām varēja baudīt šampanieti, ar kuru bija nokrauta visa bāra lete, turklāt izdzertās glāzes nemitīgi tika papildinātas.

Tāpat nevar nepieminēt gardo ēdienu, kura atšķirībā no restorāna atklāšanas reizes šoreiz pietika visiem aicinātajiem viesiem un kas bija arī brīvi pieejams ikvienam.

Rīgas stilīgākie cilvēki staigāja pa lielo restorāna telpu un mierīgā garā paspēja parunāties ar ikvienu, apspriest modi, jau notikušās skates, kā arī pārrunāt jauno dizaineru tērpu neadekvātās cenas, kuras ir līdzvērtīgas populāru itāļu zīmolu apģērbu cenām.

Šī bija pirmā Rīgas modes nedēļas ballīte, kuru viesi nesteidza pamest pēc pāris stundām, saprotot, ka vēl priekšā vairākas dienas, kurās jābauda mode, bet gan izklaidējās līdz pat četriem naktī.

Par mūziku un deju atmosfēru rūpējās populārais mūziķis un dīdžejs Markus Riva. Vēl ilgi pēc pusnakts uzņēmēja Kristīne Lindenblate, radio geiša Ieva Adamss, uzņēmēja Svetlana Leva, modes ikona Maija Silova, modelis Jaroslavs Barišņikovs, modes žurnāliste Una Ulme, stiliste Iveta Vecmane nepameta deju grīdu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu