Ir pasniegtas prestižās «Lielā Kristapa» balvas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Svētdienas vakarā Rīgas centrā bija novērojams liels aktieru īpatsvars, kā gan citādi, aktieri steidzās uz kino festivāla «Lielais Kristaps» apbalvošanas ceremoniju.

Pasākuma vietā aktieri ieradās spārnoti, jo ikviena sirdī bija cerība uz kādu no balvām, beigu beigās balvas ieguva paši labākie, citiem radot iespēju kļūt vēl labākiem un par nominācijām un uzvaru sacensties pēc gada.

Nominācijā «Labākais aktieris» balvu ieguva Andris Keišs, bet nominācijā «Labākā aktrise» balvu pasniedza Gunai Zariņai.

Šogad festivālā bija skatāmas 87 filmas - viena spēlfilma, 11 dokumentālās filmas, 21 spēles īsfilma, desmit animācijas filmas un 18 dokumentālās īsfilmas, kā arī 26 dokumentālās televīzijas filmas.

Ierodoties aktieri labprāt pozēja pie foto sienas, sarunājās par tuvākajiem plāniem, pēdējām redzētajām filmām un steidza ieņemt vietas zālē.

Ikvienu nomināciju un uzvarētājus aktieri sagaidīja ar skaļiem aplausiem un ovācijām, lai tādā veidā izrādītu cieņu saviem kolēģiem.

Pēc ceremonijas viesi neizklīda, bet turpināja sarunas pie vīna glāzes, svinot uzvaras un «Lielā Kristapa» ceremoniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu