Dziedātājs Žoržs Siksna labprāt bauda seksīgās strip plastikas dejas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

20.oktobra vakarā «TV 24» studijā bija novērojams liels sieviešu īpatsvars. Visas dāmas bija ģērbušās sievišķīgos, erotiskos ietērpos. Kā nekā tika svinēta strip plastikas studijas gada jubileja.

Viesi tika sagaidīti ar šampanieša glāzi, kurā peldēja rožlapiņas, un šo glāzi viesiem pasniedza vakara vadītājs, dziedātājs Roberto Meloni.

Karstasinīgais itālis aplidoja sievietes, izsakot komplimentus, jokus un saskandinot šampanieša glāzes, vīrietis pamanīja ikvienu sievieti, un visas tika apburtas ar mazu daļu itāļu šarma.

Vēlāk viesus pie foto sienas sagaidīja studijas īpašniece, skaistā, garā, sarkanā vakarkleitā, redzot viņu, nebija iespējams sajaukt vakara vaininieci ar kādu no viesiem.

Gan sieviešu strip plastikas studijas vadītāja, gan daudzas audzēknes bija ieradušās uz jubileju speciālos augstpapēžu apavos, kuri piemēroti šādu deju dejošanai.

Kā skaidroja studijas vadītāja, strip plastika nav tas pats, kas striptīzs, sievietēm māca atbrīvot ķermeni, iepazīt sevi, skaisti, erotiski dejot. Šādas dejas dažādu vecumu kundzes mācās savam priekam un vēlāk iepriecina otrās pusītes.

Vakaru atklāja dziedātāja Roberto Meloni itāļu valodā izpildītās dziesmas, kam sekoja konkursi, audzēkņu deju demonstrējumi. Daudzām audzēknēm, kuras vakara gaitā dejoja, līdzi bija vīri, kuri uzmanīja savas dāmas.

Vēlāk dziedāja šarmantais siržu lauzējs Žoržs Siksna, kurš izteica komplimentus sievietēm un jokoja, ka tāpēc, iespējams, izjukusi viņa pirmā laulība jau pēc sešiem mēnešiem, jo tajā laikā vēl neviens šādi nav dejojis.

Tāpat mākslinieks smējās, sakot, ka pēc katras dejas arvien vairāk un vairāk uzlabojas viņa redze.

Pēc oficiālās daļas sekoja sveikšana, studijas īpašnieci audzēknes sveica galvenokārt ar sarkanām rozēm, tortes ēšana un šampanieša baudīšana jau dīdžeja spēlētās mūzikas pavadībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu