Kinostudiju iesūdz tiesā par gaidāmo Toma Krūza filmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Amerikāņu narkokurjera Berija Sīla ģimene iesūdzējusi tiesā kinostudiju «Universal Studios» par vēl neiznākušu filmu, kurā galveno lomu spēlēs aktieris Toms Krūzs, vēsta laikraksts «The Guardian».

Sīls bija pilots, kurš no 1976. līdz 1984.gadam pārvadāja marihuānu un kokaīnu kolumbiešu karteļa uzdevumā. 1984.gadā viņu arestēja. Lai izvairīts no cietumsoda, Sīls piekrita kļūt par ASV Narkotiku apkarošas pārvaldes informantu.

1986.gadā Sīlu nošāva karteļa algots slepkava.

Sīla meita Liza Sīla Frigona norāda, ka kinostudija «Universal Studios» noslēgusi 350 000 ASV dolāru (306 000 eiro) vērtu līgumu ar Sīla trešo sievu Debiju Sīlu un viņas bērniem, kaut arī patiesībā mantojuma pārvaldītāja esot meita.

Liza Sīla Frigona pieprasa atcelt filmas «Mena» plānoto izdošanu 2017.gadā.

Viņa arī norāda, ka filmas scenārijā esot «daudz faktu kļūdu». Tas «atspoguļo [Sīlu] nepatiesā gaismā un mazina viņa mantojuma vērtību», uzskata meita.

Filmā Sīlam ir trīs bērni, kaut gan patiesībā viņam bija pieci, kā arī kinolentē viņš attēlots kā alkoholiķis un pārdrošs pilots.

Kā jau ziņots, septembrī lidmašīnas avārijā gāja bojā pieredzējis Holivudas pilots, kurš devās prom no filmas «Mena» uzņemšanas laukuma. Avārijā gāja bojā pilots Alans Pērvins, kurš piedalījies filmās «Transformers» («Transformeri»), «Pearl Harbor» («Pērlhārbora») un «Fast and Furious» («Ātrs un bez žēlastības»), kā arī venecuēliešu pilots Karloss Brels. Vēl viens pilots guva smagus savainojumus.

Kinolentē «Mena» spēlēs aktieri Braiens Denejs, Džesijs Plemonss, Sāra Raita, Džeima Mejsa un Lola Kērka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu