Barišņikovs uz Rīgu atved izrādi un nespēj atkauties no fanu uzmanības

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Šonedēļ Jaunajā Rīgas teātrī notiek izrādes «Brodskis/Barišņikovs». Biļetes uz tām tika izpārdotas dienas laikā; jau atverot kases, cilvēki stāvēja garā rindā. Vai šāda ažiotāža ir Mihaila Barišņikova talanta dēļ vai pateicoties faktam, ka viņš ir viens no seriāla «Sekss un lielpilsēta» zvaigznēm, zina tikai paši ažiotāžas cēlēji.

Foto: personīgais arhīvs

Ar biļeti uz teātri nebija gana daudziem Barišņikova faniem, internetā sāka klejot fotogrāfijas, kurās iemūžināts Barišņikovs, gan pastaigājoties pa Rīgas ielām, gan ēdot vakariņas savā iemīļotajā Rīgas restorānā «Osiris».

Foto: facebook.com

Liela Barišņikova darbu fane Elza satika mākslinieku Stabu/Tērbatas ielu stūrī, mākslinieks izskatījies sevī noslēdzies un nav bijis lielā sajūsmā par fotografēšanos, bet, uzzinot, ka meitene ir liela viņa darbu fane, piekritis ātram foto.

Foto: facebook.com

Tāpat restorānā «Osiris» mākslinieks ticis nobildēts, ēdot vakariņas. Vienu no šādām fotogrāfijām uzņēmusi pasākumu rīkotāja Una Ulme, to uzreiz komentējusi režisore Žaklīna Cinovska, kura arī tajā laikā ir bijusi restorānā un redzējusi zvaigzni. Žaklīna raksta: «A es, diemžēl, neiekļuvu kadrā... Bet sajūta, ar VIŅU.. vienā telpā... paliks...»

Lieli mākslinieki rada lielu ažiotāžu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu