Foto: Četrdesmit gadus vecā Keita Vinsleta fotografējas apakšveļā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktrise Keita Vinsleta ir sasniegusi četrdesmit gadu vecumu un nekautrējas par savu ķermeni. Jaunā izdevuma «Esquire» numurā sieviete fotografējusies vienā vienīgā apakšveļā.

Foto: Instagram

Par rokām: Es mīlu savas rokas. Rokas parāda visu, kam cilvēks ir izgājis cauri dzīvē - kam pieskāries, ko saticis. Tieši rokas atklāj vairāk par cilvēku nekā viņa seja.

Foto: Instagram

Par 14 gadus veco meitu: Meita pusaudze atgādina par manu pašas pusaudzes laiku. Atceros sajūtu, kad liekas - neviens tevi nesaprot, kad apzinies, ka esi kārtīgs cilvēks, bet visi to neredz un netic tam. Kļūstot populāra, vienmēr domāju, vai apkārtējie joprojām domā par mani tāpat kā pusaudzes gados.

Par naudu: Es neieredzu runāt par naudu. Visiem maniem ģimenes locekļiem ir paveicies, ka man izdevās nopelnīt daudz naudas. Nauda, protams, ir svarīga, bet neesmu materiāliste. Ja man nebūtu visas šīs naudas, es tāpat nodzīvotu lielisku dzīvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu