Krauforde izdod skandalozu grāmatu, kurā atklāj visu par modes biznesu un bijušajām attiecībām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Sindija Krauforde var būt modele, modes ikona, bet tā nav bijis visu laiku. Sieviete izdevusi grāmatu «Becoming», kurā atklāj patiesību par modes biznesa aizkulisēm un arī savām attiecībām ar dažādām slavenībām.

Krauforde stāsta, ka jau no pašiem pirmsākumiem viņa nav saņēmusi atbalstu, izvēloties kļūt ar modeli. Pirmais darbs bijis vietējā avīzē peldkostīmu reklāma, klasesbiedri par modeli pasmējušies un fotogrāfijas kā joku izlīmējuši pa visu skolu, bet zvaigznei bijis vienalga, jo viņa nopelnījusi 150 dolārus.

Sindija neslēpj, ka, strādājot aģentūrai «Skrebneski», viņas brokastis sastāvēja no melnas kafijas un cigaretes, modelēm kultivēja svara nomešanu tik tālu, ka tīņu vecuma modeles iedzīvojās smagās veselības problēmās.

Tāpat 18 gadu vecumā nu jau supermodeles statusu iemantojusī modele piedalījās fotosesijā, kurā jāpozē bija dušā, no kuras tecēja tikai auksts ūdens, modele tā nosala, ka noģība, jo neviens no filmēšanas komandas neizlaida to ārā no dušas, bet smējās par nosalušo modeli. Nu Sindija zina – pašai ir jāprot pastāvēt par sevi!

1988.gadā Krauforde pirmo reizi pozēja izdevumam «Playboy», un tas kalpoja par iemeslu, kāpēc viņa satika savu vīru aktieri Ričardu Gīru. Aktieris ieraudzīja modeli žurnālā un uzreiz vēlējās ar to iepazīties. Iepazīšanās divus gadus vēlāk beidzās ar kāzām. Par laulībām runājot, Krauforde saka, ka tās viņai nekad nav likušās īstas, attiecības bijušas viena liela izklaide, un pēc kāzām viņa pat nav apzinājusies, ka ir precēta.

Nu jau 17 gadus Krauforde ir precējusies ar savu otro vīru un jūtas laimīgāka nekā jebkad, vienīgais noteikums, kuru viņai uzlicis vīrs, – nekad nefotografēties kailai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu