Taisons palīdzējis motociklistam pēc avārijas (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kādreiz skandalozais bokseris Maiks Taisons nokļuvis uzmanības centrā, kad pagājušajā nedēļā Lasvegasā pēc avārijas palīdzējis kādam motociklistam.

Pēc incidenta, kurā taksometrs notriecis motociklu vadījušo Raienu Česliju, pie cietušā pirmais piesteidzies tieši Taisons, kurš kliedzis cilvēkiem, lai nepieskaras Česlijam.

«Viņam likās, ka rādās halucinācijas. Viņam šķita, ka atrodas kādā citā pasaulē,» izteicies Česlija advokāts Stīvens Stabss.

Foto: AP/Scanpix

Kaut Česlijs lauzis vairākus kaulus un sastiepis saites, viņš tāpat spējis kustināt labo roku un uzņēmis fotogrāfiju telefonā ar Taisonu. Kādreizējais bokseris negadījuma vietu atstājis uzreiz pēc mediķu ierašanās.

Pēc negadījuma Česlijs nosūtījis Taisonam grozu ar augļiem un ar roku rakstītu pateicības zīmīti, paužot apbrīnu par piedzīvoto, ka Taisons teicis citiem cilvēkiem, lai nepieskaras viņam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu