Anna Lieckalniņa satiekas ar dziednieku Mairi Virsi (58)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/TVNET

Izdevums «Kas Jauns» informē, ka reiz populārā televīzijas seja Anna Lieckalniņa ir sākusi praktizēt Ēriksona terapiju. Annas radu rakstos bijuši arī dažādi dziednieki, viņu atstātais mantojums palīdz Annai darboties savā jomā. Nu rādās, ka Anna ne tikai kopā strādā ar gaišreģi Mairi Virsi, bet ar to ir uzsākusi attiecības.

Dziednieks Mairis Virsis nenoliedz, ka pēdējā laikā daudz sava brīvā laika pavada kopā ar Annu Lieckalniņu. Pāris daudz laika pavada sarunās un ir ļoti iedraudzējušies.

Virsis attiecības nosauc par draudzīgām un koleģiālām atklājot, ka jau septiņus gadus ir mudinājis Annu uzsākt savu praksi un beidzot, Lieckalniņa ir īstenojusi savu sapni un sākusi strādāt par Ēriksona terapijas konsultanti.

Ofisi Annai Lieckalniņai un Mairim Virsim atrodas Latvijas Zinātņu akadēmijas ēkā, tātad vīrietis un sieviete nepārtraukti tiekas un kopā mēdz doties palīdzēt cilvēkiem risināt psiholoģiskās un fiziskās problēmas.

Gan Annai, gan Mairim nesen izjukušas attiecības, tas tikai satuvinājis jaunos cilvēkus.

Uz izdevuma «Kas Jauns» uzdoto jautājumu - vai viņu starpā ir kas vairāk par koleģiālām attiecībām Virsis atbildējis, kuram gan atrodoties Lieckalniņas tuvumā nerastos simpātijas pret viņu, tomēr, viņš neatklāj vai šīs simpātijas ir pāraugušas attiecībās.

Viss ko dziednieks saka ir tas, ka viņiem ir daudz kopīgu interešu un atrast tēmas sarunām ir viegli.

Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu