Vai aktrisei Elīnai Dzelmei romāns ar populāro fotogrāfu? (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Aktrise Elīna Dzelme kopā ar savu pavadoni, populāro fotogrāfu Ediju Palēnu apmeklēja Koncertzāles Rīga atklāšanas koncertu un vēlāk portālā «Facebook» publiskoja mīļas, kopīgas bildes.

Dailes teātra aktrises Elīnas Dzelmes un teātra galvenā režisora Dž.Dž. Džilindžera laulība oficiāli vēl nav šķirta, bet neizskatās, ka pāris apsvērtu iespēju par attiecību uzlabošanu un kopdzīves atsākšanu.

Foto: Facebook

Kā informē izdevums «Kas Jauns», slavenais režisors manīts izejam sabiedrībā ar vairākām daiļā dzimuma pārstāvēm un arī aktrise ir nomainījusi portālā «Facebook» attiecību statusu un vairāk nedēvē sevi par brīvu sievieti.

Foto: Facebook

Koncertzāles Rīga atklāšanas koncertu Elīna Dzelme apmeklēja fotogrāfa Edija Palēna sabiedrībā, jaunie cilvēki iepazinušies pāris mēnešus atpakaļ un iedraudzējušies.

Aktrisei īpaši neinteresēja koncerts, tāpēc jau pirmās daļas vidū sieviete devās uz bufeti, kur nosēdēja līdz pat otrās daļas beigām, kafejnīcā uzturoties vairāk kā četras stundas, gaidot, kad viņas pavadonis beigs darbu.

Vīrietis kopīgo fotogrāfiju uzņemšu komentē, ka fakts, ka viņi kopā apmeklē pasākumu nenozīmē, ka viņi ir kopā, turklāt, viņš vakara gaitā safotografējies mīļās bildēs ar vairākām dāmām, kāpēc neviens nedomā ka viņam ir romāns ar kādu no tām?

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu