Realitātes šovu dalībnieku ielenkumā Deigelis prezentē albumu (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Gāliņa

Oskars Deigelis ir viens no retajiem muzikālo televīzijas šovu dalībniekiem, kurš sevi nepārtraukti pierāda mūzikā, nevis sabiedrisko pasākumu apmeklēšanā, mākslinieks prezentēja savu jauno studijas albumu «Dubults neplīst». Šis ir otrais albums, kuru dziedātājs izdevis divu gadu laikā.

Dziedātājs Oskars Deigelis savu otro studijas albumu prezentēja klubā «Četri balti krekli» un nebaidījās par kluba lielumu, jo mākslinieks bija drošs, ka atnāks daudzi viņa fani un tā izrādījās patiesība, sākoties pasākumam kluba zāle bija pilna ar viesiem.

Oskara Deigeļa jaunā albuma «Dubults neplīst» prezentāciju apmeklēja ļoti daudzi, dažādu muzikālo televīzijas šovu dalībnieki, kuri lielākoties dziedātājam dāvināja «Rafaello» konfektes, jo Oskaram tās ļoti iet pie sirds.

Pirms pasākuma Oskars paspēja ar visiem sanākušajiem draugiem sasveicināties, mazliet parunāties un neslēpa faktu, ka izjūt stresu, bet kā gan savādāk, ne jau katru dienu mākslinieks izdod albumu.

Par albuma tapšanu Oskars teica lielu paldies savai mammai, kura to atbalstīja gan finansiāli, gan morāli un palīdzēja mūziķim gan ar līdzekļiem, gan uzmundrinājumu, kad tas nepieciešams.

Oskars uz skatuves nodziedāja pāris dziesmas nepārtraukti, starp dziesmām, pasakot paldies ikvienam, kurš viņam ir palīdzējis izdot albumu, mākslinieks zina, cik būtiski ir pateikt paldies, tāpēc darīja to no sirds.

Kā īpašie viesi uzstājās dziedātāja Sabīne Berezina, kura nodziedāja savu jaunāko dziesmu, kā arī viesus mudināja dejot deju grupa «Pro X».

Pēc pasākuma oficiālās daļas vairāk kā stundu dziedātājs saņēma ziedus, dāvanas fotografējās kopā ar saviem atbalstītājiem un rakstīja autogrāfus.

Mākslinieks neatklāja neko vairāk, bet uz skatuves izteicās, ka albuma prezentācija ir kā atvadu vakars - kur puisis dodas vai kādā nozīmē domāti šie vārdi Oskars nekomentēja.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu