Video: Vēl viena latviete izmēģina spēkus, piedaloties «Lietuvos balsas» konkursā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Pagājušajā gadā populārajā Lietuvas konkursā «Lietuvos balsas» piedalījās dziedātāja Samanta Tīna, kura gāja dziedātāja Roberto Meloni pēdās, Samanta tika teju līdz finālam, bet viņai mazliet pietrūka skatītāju balsu. Nu šovā nolēmusi piedalīties divdesmit četrus gadus vecā dziedātāja Sandra Kisele.

Pirmajā atlases kārtā mūsu pašu dziedātāja Sandra Kisele izpildīja populāro dziesmu «I'm calling You».

Klausoties dziedātājas balsī, visi četri žūrijas locekļi beigu beigās apgriezās savos krēslos riņķī, dodot māksliniecei zaļo gaismu tālākai dalībai.

Savos komentāros žūrija teica, ka nav būtiski, no kurienes tu nāc vai kurp ej, jo, dziedot tik skaistu dziesmu, tas parāda, ka tev ir skaista dvēsele.

Tāpat Sandra saņēma buču un dažādus mēģinājumus pārvilināt viņu kādā konkrētā komandā.

Foto: Facebook

Žūrija arī jautāja meitenei, kāpēc visi latvieši tik labi dzied, kā nekā dalībnieki kuri piedalījušies šajā šovā no Latvijas, ir apveltīti labām vokālajām spējām.

Beigu beigās dziedātāja izlēma par labu Donatam, kurš ir populārs dziedātājs Lietuvā un izteica prognozi, ka Sandra nokļūs šova finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu