TOP 7: Slavenības, kuras iekaustījušas savas sievas vai mīļotās (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Nauda nepasargā slavenības no agresijas saņemšanas vai tās izrādīšanas, tāpēc, nereti, ir gadījumi, kad slavenības tiek piekautas vai piekauj savu otro pusīti emociju uzplūdā. Kuri ir lielākie agresijas piekritēji Holivudā?

TOP 7:

Dziedātājs Kriss Brauns joprojām turpina maksāt par savas bijušās mīļotās, dziedātājas Rianas piekaušanu. Piecus gadus pēc liktenīgā notikuma mūziķis joprojām ir policijas uzraudzībā.

Aktieris Čārlijs Šīns prot mīlēt sievietes, bet arī viņa sirdsapziņa nav tīra. 1997.gadā Čārlijs piekāvis savu tā laika meiteni Britāniju Ašhlandu, tāpat 2010.gadā aktieris atzīts par vainīgu uzbrukumā ar nazi savai bijušajai sievai Brūkai Millerei.

Mūziķis Tomijs Lī ir pavadījis cietumā vairākus mēnešus, jo piekāvis savu sievu,aktrisi Pamelu Andersoni, mirklī, kad sieviete zem sirds nēsāja viņa bērnu.

2008.gadā basketbola zvaigzne Deniss Rodmens tika tiesāts un atzīts par vainīgu, savas draudzenes piekaušanā. Tā nav pirmā reize, kad sportists tiesāts par agresiju un uzbrukumu, Deniss piekāvis arī aktrisi Karmenu Elektru viņu attiecību laikā.

Arī aktieris Mels Gibsons ir tiesāts par draudzenes Oksanas Grigorjevas piekaušanu. Mels tikai nesen izcieta piespriesto, trīs gadus nosacīto sodu.

Arī mūziķis Ozijs Osborns laikā kad lietoja narkotikas centās nožņaugt savu sievu, par to dziedātājs tika tiesāts un pat arestēts.

Aktieris Šons Penns 1980.gadā tiesāts par agresijas izrādīšanu savai sievai, dziedātājai Madonnai. Šons atzina savu kļūdu un apmeklēja agresijas mazināšanas kursus.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu