Kāpēc Čārlijs Šīns populāra sportista vietā atstāj dzeramnaudu? (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktieris Čārlijs Šīns vienmēr bijis īsts džentlmenis un zina, kā jāuzvedas izejot no mājas. Aktieris par spīti gadiem, kad lietoja narkotikas, nav pazaudējis prasmi pateikt paldies. To nevarētu teikt par sportistu Lešonu Makkoju.

NHL spēlētājs Lešons Makkojs ir skops un neuzskata, ka viņam restorāna darbiniekiem vispār ir jāatstāj dzeramnauda.

Sportists atstājis dzeramnaudā vien nieka divdesmit centus, kaut gan Amerikā ir pieņemts, ka dzeramnauda sastāda divdesmit procentus no rēķina kopējās summas.

Oficiants Robs Nīlijs ievietoja čeka kopiju portālā «Twitter», lai ikviens redz slavenības negodu. Restorāna īpašnieks vēl piemetina, ka sportists bijis rupjš, aizvainojis cilvēkus, bet oficiants nepārtraukti bijis laipns un uzklausījis visus sportista nepamatotos pārmetumus nepaceļot balsi.

Netaisnības ziņu izlasīja arī aktieris Čārlijs Šīns, kurs atvainojās oficiantam sportista vārdā un aizsūtīja čeku tūkstošs dolāru apmērā, ar piebildi – Čārlijs Šīns, Amerikāņu varonis un džentlmenis.

Sportists noliedz faktu, ka nav atstājis dzeramnaudu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu