Foto: Selēna Gomesa pieņēmusies svarā un viņai ir vienalga

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātāja Selēna Gomesa pēdējā laikā ir pieņēmusies svarā, un viņas tievās auguma aprises apaugušas ar mazu tauciņu kārtu. Māksliniece to lieliski apzinās, un viņu liekas svars pilnībā neuztrauc.

Dziedātāja Selēna Gomesa izteikusies, ka jūtas spēcīga un pašpārliecināta, atrodoties tajā dzīves etapā, kurā ir šobrīd.

Foto: Instagram

Pirms gada māksliniece piedzīvojusi dažādus kompleksus saistībā ar savu izskatu, svaru, nākotnes plāniem, bet nu tas ir aiz muguras, sieviete apzinās, ka ir mazliet pieņēmusies svarā, bet tas nenozīmē, ka viņa neies peldēties okeānā mazītiņā bikini peldkostīmā, neatkarīgo no tā, ko domās citi.

Foto: Instagram

Gomesa, runājot par svaru teikusi, jā, viņa ir pieņēmusies svarā, bet reizēm tur neko nevar darīt un ir jāsamierinās.

Foto: Instagram

Māksliniece portālā «Instagram» nekautrējas ievietot fotogrāfijas, pierakstot klāt, ka nu faniem ir vēl vairāk viņas, kuru mīlēt.

Šādi māksliniece rīkojas, jo saprot, ka nākamajā dienā visi preses izdevumi būs pilni ar informāciju un, ja viņa to izdarīs pirmā, visi reaģēs tā, kā viņa to veicinās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu