Sindija Krouforde nevēlas sacensties ar meitu par to, kura skaistāka

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Četrdesmit deviņus gadus vecā modes leģenda Sindija Krouforde ir jaunā izdevuma «The Edit» zvaigzne, modele rotā gan žurnāla vāku, gan sniedz interviju, kurā runā par savu meitu Kaiju un modes pasauli.

Sindija uztraucas, ka viņas meita, ienākot modes pasaulē, saslims ar kādu no ēšanas traucējumu slimībām, jo pašai Sindijai nekad nav bijis tāda tipa augums, kāds šobrīd ir pieprasīts, un Kaijai ir viņas gēni.

Foto: Instagram

Sindija vēlas, lai viņas meita aug un attīstās, nebeidz mirdzēt kā skaista sieviete, tāpat Krauforde nevēlas, lai meita pieaugot uztver viņu kā sacensību avotu un pavada laiku, vēloties pārspēt māti skaistumā.

Modele atklāj, ka ikdienā ķircina meitu, sakot: tev ir mani mati, atdod atpakaļ, vai atdod man manas kājas.

Foto: Instagram

Tāpat Sindija piemetina, ka mūsdienās būt modelei ir par maz būt vienkārši modelei, jo visi vēlas, lai viņu apģērbu izrāda Teilore Svifta vai Kendela Dženere, kuras aiz sevis nes personību, fanu bāzi.

Pastulbas, skaistas sievietes nevienu vairs neuzrunā, dizaineri meklē sievietes, kurām ir sava balss un kuras to izmanto.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu