Dziesma Džeimsa Bonda filmai izpelnās neviennozīmīgu vērtējumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu dziedātāja Sema Smita sacerētā Džeimsa Bonda filmas «Spectre» galvenā dziesma izpelnījusies neviennozīmīgu fanu un kritiķu vērtējumu. Bijušais Bonda lomas tēlotājs Rodžers Mūrs nodēvējis dziesmu «Writing's On the Wall» par «ļoti atmiņā paliekošu un brīnišķīgi sacerētu».

Taču vairāki tvitera lietotāji Smita garadarbu novērtējuši negatīvi. Kāds tvītotājs to nosaucis par «visu laiku sliktāko Bonda filmas dziesmu».

Raidorganizācijas BBC izklaides žurnālists Kolins Patersons norāda, ka dziesma esot «pietiekami laba, taču nekļūs par klasiku».

«Es domāju, ka tā ir dziesma par vīrieti, kurš nolēmis atteikties no visa mīlestības vārdā,» sacīja Patersons, salīdzinot skaņdarbu ar Maikla Džeksona 1995. gada singlu «Earth Song».

Britu komiķis Deivids Šneiders nodēvējis dziesmu par garlaicīgu. Tikmēr komiķis Omids Džalili, kuram bija neliela loma 1999. gada kinolentē «The World is Not Enough» («Ar pasauli nepietiek»), uzskata to par aizkustinošu.

«Ja šī dziesma jūs neaizkustināja, tad jums nav pulsa,» raksta Džalili.

23 gadus vecais Smits ir pirmais vīriešu dzimuma soloizpildītājs kopš 1964. gada, kuram uzticēta Džeimsa Bonda sērijas filmas galvenās dziesmas sacerēšana. 2012. gada kinolentes «Skyfall» («Operācija «Skyfall«») galvenā dziesma, kuras autore ir dziedātāja Adele, sasniedza otro vietu Lielbritānijas singlu topā. Neviena Bonda franšīzes dziesma nekad nav sasniegusi topa virsotni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu