Oskars Deigelis un Sabīne Berezina apvienojas un rada deju klubam himnu (46)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Jauniešu iemīļotie dziedātāji Oskars Deigelis un Sabīne Berezina apvienojās kopīgā projektā, lai radītu himnu deju studijai «Pro-X».

Ierakstot dziesmu, mūziķiem un deju studijas vadītājai Ievai Biteniecei tik ļoti iepatikās dziesma, ka tika nolemts uzfilmēt tai videoklipu.

Klips tika filmēts galvenokārt brauciena laikā ar automašīnu, kas nebūt nav viegli izdarāms.

Video dziesmai «Gonna be a dancer» ir deju studijas «Pro X» himna, bet ierakstīta tā, lai ikviens deju klubs varētu ņemt dziesmu un to izmantot savās dejās.

Dziesma tika prezentēta deju studijas telpās, kurās pulcējās gan paši mūziķi, gan dejotāji, kuri piedalījās klipa tapšanā.

Kā jau pieņemts, dejotāji ir veselīga dzīvesveida piekritēji, tāpēc ballītē nebija novērojams alkohols, bet viesiem tika piedāvāts baudīt dažādu veidu sulas.

Klipa prezentācija iekrita deju studijas īpašnieces Ievas dzimšanas dienā, tāpēc sieviete tika pie daudziem un dažādiem ziediem, dāvanām un beigu beigās saņēma daudz vairāk uzmanības nekā klipa galvenās personas.

Prezentācijas pasākums sākās ar deju studiju audzēkņu priekšnesumiem, deju studijas īpašnieces priekšnesumu, un tad sekoja paša klipa skatīšanās un aizkulišu video vērošana.

Visi, kuri piedalījās klipā, saņēma īpašas medaļas no Ievas Bitenieces rokām, kā nekā deja ir sports un sportā piedienas saņemt tieši medaļas.

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu