Foto: Ians Somerhalders un Nikija Rīda pasākumu apmeklē kopā ar dzīvu lamu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Nedēļas nogalē aktieru pāris Nikija Rīda un Ians Somerhalders apmeklēja saviesīgu pasākumu, lai pievērstu sev papildu uzmanību, ieradās uz pasākumu kopā ar lamu. Dzīvnieks paņemts līdzi, jo pāris ir lieli dzīvnieku tiesību aizstāvji un šādi vēlējās sniegt kādu ziņojumu.

Labdarības pasākums, kuru apmeklēja pāris, nav saistīts ar dzīvnieku aizsardzību, bet gan mēģinājumu apkarot badu uz visas planētas.

Foto: TT NYHETSBYRN

Ians stāsta, ka, vadoties pēc saražotā ēdiena, pasaulē nevajadzētu būt badam, bet lielāko daļu no saražotā mēs neapēdam, bet izmetam ārā.

Foto: Instagram

Organizācija «Heifer» cīnās ar šo faktu un vēlas panākt, lai cilvēki pērk tikai sev nepieciešamo ēdienu, iemācās saprast, kas ir nepieciešams.

Tāpat Ians ir drošs: ja mātei būs gana daudz ēdiena, uz planētas izaugs sabiedrībai noderīgi locekļi, kuri padarīs pasauli labāku.

Lamu pāris paņēma līdzi, lai ikviens redz, ka arī dzīvniekiem ir jācīnās par ēdienu, un lama beigu beigās kļuva par organizācijas seju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu