Video: Re, kā Intaram Busulim gāja Krievijas šovā «Голос»! (39)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Piektdienas vakarā populārais Latvijas mūziķis Intars Busulis piedalījās Krievijas versijā par televīzijas šovu «The Voice» un centās iekarot žūrijas simpātijas. Pirms došanās uz skatuves Busulis uzsvēra, ka dievina šādus izaicinājumus un vēlējies piedalīties šovā vēl pirms piecdesmit gadu vecuma sasniegšanas.

Pašmāju dziedātājs Intars Busulis ar savu uzstāšanos tomēr nespēja sajūsmināt visu žūriju, jo, izskanot viņa dziedājumam, ar krēsliem apgriezušies otrādi, tādā veidā izrādot simpātijas mūziķim, bija tikai divi no četriem žūrijas locekļiem.

Intara Busuļa priekšnesumu atzinīgi novērtēja un izrādīja vēlmi iegūt mākslinieku savā komandā gan dziedātājs Leonīds Agutins, gan dziedātāja Pelageja.

Busulis savā izvēles mirklī priekšroku deva dziedātājam Leonīdam Agutinam, tādā veidā kļūstot par viņa komandas biedru.

Šāda izvēle nepārsteidza dziedātāju Pelageju, kura izrādīja vēlmi strādāt kopā ar Intaru, kā nekā Intars ir piedalījies jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis» un pazīst dziedātāju Leonīdu Agutinu.

Busuļa veikumu uz skatuves pozitīvi novērtēja arī komponists Aleksandrs Gradskis, bet dziedātājs Dima Bilans neizrādīja nekādu sajūsmu par latviešu bāleliņu.

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu