Samanta Tīna vēlas nedomāt tik daudz par sevi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Raidījumā «#33pērles ar Simonu Kubasovu» viesojās dziedātāja Samanta Tīna, kura labprāt pastāstīja par sevi, saviem mērķiem un skaistuma noslēpumiem.

Dziedātāja Samanta Tīna sporto trīs reizes nedēļā, tas ir veids, kā saglabāt perfektu fizisko formu.

Māksliniece labprāt atklāj savu dienas režīmu, stāstot, ka ceļas vēlu, jo bieži vien gulēt aiziet ļoti vēlu, pieceļoties seko brokastu ēšana, e-pastu pārbaude, zvanīšana un izbraucieni uz mēģinājumiem vai tērpu pielaikošanām. Viss nedēļas darbs tiek pakārtots koncertiem, kuri notiek nedēļas nogalē.

Ja jāraksturo sevi trīs vārdos, Samanta Tīna izvēlas – patstāvīga, mērķtiecīga un paškritiska. Šīs īpašības un vēlamais mērķis motivē mākslinieci gūt panākumus.

Viens no dziedātājas sapņiem ir iemācīties spēlēt ne tikai uz nerviem, bet arī ģitāru.

Zvaigzne neslēpj, ka viņas cilvēcīgais mērķis ir nedomāt tik daudz par sevi.

Saņemot jautājumu, kas vairāk viņu motivētu darboties, cīnīties - mīlestība vai nauda, māksliniece nedomājot atbild, ka mīlestība.

Samanta neslēpj, ka ļoti ātri viņu iespējams aizkaitināt, bet tikpat ātri viņa visu aizmirst.

Runājot par matu krāsām, kuras māksliniecei ir bijušas no katras krāsu gammas, māksliniece atklāj, ka laikā, kad viņai bija blondi mati, viņa jutās vislabāk ar blondiem matiem, kad sarkani, tad ar sarkaniem, un, kad melni, ar melniem. Tāpat dziedātāja nedomā, ka maina krāsas bieži, jo tonis mainās ilgākā laika posmā nekā divi gadi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu