«2ANNAS» atklās ar Bastera Kītona mēmo filmu «Ģenerālis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Ar Bastera Kītona mēmās filmas «Ģenerālis» seansu dzīvās mūzikas pavadījumā 22. septembrī kinoteātrī «Splendid Palace» tiks atklāts 20. Rīgas starptautiskais filmu festivāls «2ANNAS», pavēstīja festivāla pārstāve Marta Herca. Atklāšanas pasākumu ievadīs aktieris un ilggadējs festivāla entuziasts Varis Klausītājs, tajā piedalīsies arī kino režisors Lauris Ābele, kino zinātniece Inga Pērkone un festivāla programmas direktore Astra Zoldnere.

Festivālā no 22. līdz 27. septembrim plānotas daudzveidīgas filmu skates, kā arī īpašie pasākumi.

Jau piektdien plkst.17 pie kinoteātra «Forum Cinemas» notiks festivāla zibakcija.

Kinoteātrī «KinoBize» 24. septembrī notiks diskusija «2ANNAS 20! No primsākumiem līdz mūsdienām», to vadīs režisors Jānis Putniņš, piedalīsies festivāla «2ANNAS» vadītājs Viesturs Graždanovičs, režisori Juris Poškus, Askolds Saulītis, Laura Valde (Lara Walde) un Ramons Blumbergs (Ramon Bloomberg). Savukārt 27. septembrī kinoteātrī «KSuns» plānota Viktora Freiberga lekcija par Federiko Fellīni un Marčello Mastrojāni.

Biļetes uz festivāla pasākumiem iespējams iegādāties «Biļešu servisā».

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu