Vientuļnieku šova producents: Tīri zobus, un viss būs kārtībā! (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Rietumu pasaulē parādījusies jauna tendence - veiksmīgi cilvēki ap 30 gadiem, kuriem viss ir un paši ar sevi ir apmierināti, ir vieni. Kāpēc tā? Izrādās, ka tagad to ir iespējams noskaidrot jaunajā attiecību šovā «Kāpēc esmu viens?». Tāpēc TVNET devās pie šova producenta Kristapa Valdnieka, lai noskaidrotu, kā un no kurienes radās ideja.

Rietumu pasaulē parādījusies jauna tendence - veiksmīgi cilvēki ap 30 gadiem, kuriem viss ir un paši ar sevi ir apmierināti, ir vieni. Kāpēc tā? Izrādās, ka tagad to ir iespējams noskaidrot jaunajā attiecību šovā «Kāpēc esmu viens?». Tāpēc TVNET devās pie šova producenta Kristapa Valdnieka, lai noskaidrotu, kā un no kurienes radās ideja.

Vīrietis un sieviete, kuriem ir teju viss, kas nepieciešams, – darbs, mājoklis, hobiji, draugi... Tikai ir viena lieta, kuras viņiem nav un kas viņus vieno... Abi nevar nodibināt veiksmīgas un ilgstošas attiecības ar pretējo dzimumu. Viņi nevar atrast to īsto un vienīgo un tādēļ šā raidījuma laikā mēģinās palīdzēt viens otram.

Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Tīri zobus, un viss būs kārtībā!

«Galvenā šova doma ir paskatīties uz savu dzīvi no malas. Mēs katrs esam iedomājušies, ka esam tādi, kādi esam, bet tad atnāk svešs cilvēks, paskatās uz tavu dzīvi no malas un, piemēram, pasaka: klausies, tu esi baigi foršs džeks, bet tīri zobus, un tad viss būs kārtībā!» smejas raidījuma producents Kristaps Valdnieks. Protams, šāda atziņa vēl nav bijusi, tomēr doma ir līdzīga.

Katra sērija būs stāsts par vienu puisi un vienu meiteni, kuri uz trīs dienām «apmainīsies» ar savām dzīvēm. Puisis dosies dzīvot meitenes dzīvoklī, tiksies ar viņas draudzenēm, kolēģiem, vecākiem un pat bijušajiem draugiem, lai rastu atbildi uz jautājumu, kādēļ tik skaista, gudra un jauka meitene nevar atrast savu īsto un vienīgo, kāpēc viņa ir viena? Vienlaicīgi atbildi uz to pašu jautājumu puiša dzīvoklī, ģimenē un draugu pulkā meklēs arī meitene. Viņi abi pirmo reizi satiksies tikai pēc trīs dienām un viens otram mēģinās atbildēt, ko šajā laikā noskaidrojuši.

Viņi viens otram gatavos atbildi uz jautājumu, kādēļ otrs cilvēks ir viens!

Šāds attiecību šova formāts Latvijā vēl nav bijis

Kristaps stāsta, ka šis ir kopdarbs ar Latvijas Televīziju. «No Kannām mums atveda vairākus šova formātu variantus, un no tiem izvēlējāmies tieši šo. Arī Latvijas Televīzija piekrita, bet, protams, ir jāskatās uz dažādiem aspektiem, gan to, cik projekts ir dārgs, gan to, vai Latvijā tas vispār ir realizējams. Tā nu lēnā garā sākām čubināt.»

Šova oriģinālā ideja pieder angļiem, no viņiem tika nopirkta licence.

«Anglijā šis šovs saucas «Tell me why I'm still single» (Pasaki man, kāpēc es joprojām esmu viens). Šobrīd tur ir uzfilmēta tikai viena epizode, kura ir bijusi arī ēterā, bet tā nav tālāk attīstīta. Tomēr šo projektu ir nopirkuši arī dāņi, un viņi ēterā ir palaiduši jau 10 epizodes, tā ka šobrīd esam trešā valsts, kas to dara,» stāsta producents.

Izrādās, ka Dānijā šovam ir diezgan liela atsaucība, pēc piedalīšanās tajā viens no pāriem pat sagājis kopā. Latvijas šova variantā šāds gadījums vēl nav noticis, tomēr viss vēl ir priekšā!

Pieteikušies ļoti kvalitatīvi dalībnieki

«Kad atlasījām cilvēkus, galvenais uzsvars kritērijos tika likts uz to, ka šiem cilvēkiem ir jābūt veiksmīgiem. Laikam tas arī nospēlēja, jo

cilvēki, kas pieteicās, ir tiešām ļoti kvalitatīvi un veiksmīgi trīsdesmitgadnieki.

Dalībnieki ir tādi, ka tu uz viņiem skaties un domā: velns, tiešām, viņš taču ir viens, kāpēc? Tā nevajadzētu būt!» smejas šova producents. Neparasti ir tas, ka pieteikušies ir vairāk puišu nekā meiteņu.

Raidījumu veido producentu kompānija «Brīvdienas», kas šobrīd ir uzfilmējusi jau četrus pirmos raidījumus un joprojām aicina veiksmīgus, aktīvus jaunus cilvēkus pieteikties šim projektam ar televīzijas mājas lapas starpniecību vai aizpildot anketu www.brivdienas.tv

Jau no 3.septembra katru trešdienu šovu var vērot LTV1 kanālā plkst. 19:15!

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu