Klajā nāk grupas «The Sound Poets» albums «Pulsē»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien klajā nāk grupas «The Sound Poets» albums «Pulsē», informē grupas pārstāve Anna Macko.

«Pulsē» ir «The Sound Poets» otrais albums, kas, pretēji iepriekšējam albumam, rakstīts nevis studijā, bet gan mājā Jumurdas ezera krastā. «Šis albums mums ir ļoti īpašs, jo tas tapis pilnīgi citā vidē, ārpus mūsu ierastās studijas, tāpēc arī albuma saturs ir nedaudz citāds, un ar nepacietību gaidām iespēju to nodot klausītājiem,» stāsta grupas dalībnieki.

Novembra nogalē gaidāma arī jaunā albuma koncertsērija «Palladium» koncertzālē. Koncerti norisināsies 25. novembrī, 26. novembrī un 27. novembrī.

Video noskaties kā The Sound Poets pārsteidza klausītājus ar privātu koncertu!

«Kā jau katru gadu, mēs vēlamies iepriecināt savus klausītājus, ne tikai viesojoties lielākajos vasaras festivālos, bet arī sarīkojot īpašu lielkoncertu. Tādēļ vēlamies visus aicināt uz jaunā albuma koncertsēriju «Palladium» koncertzālē,» norāda «The Sound Poets».

Iepriekš grupa koncertu «Palladium» koncertzālē rīkoja 2013. gadā. Savukārt pērn «The Sound Poets» savu lielkoncertu sarīkoja Siguldas pilsdrupās, kur uzstājās ar kori un stīgu kvartetu.

Biļetes uz koncertiem pieejamas «Biļešu servisa» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu