Krievu komiķi izjoko Eltonu Džonu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Divi krievu komiķi atzinušies, ka piezvanījuši britu mūziķim Eltonam Džonam un izlikušies par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, trešdien vēstīja krievu mediji. Vladimirs Krasnovs un Aleksejs Stoļarovs Krievijā ir pazīstami kā pieredzējuši slavenību un politiķu izjokotāji. Viņi apgalvo, ka esot piezvanījuši Džonam dienu pēc tam, kad viņš intervijā paudis vēlēšanos tikties ar Putinu un apspriest homoseksuāļu tiesības Krievijā.

«Jā, tie bijām mēs. Es biju Vladimirs Putins,» Krasnovs teica laikrakstam «Komsomoļskaja Pravda».

Kā jau ziņots, Džons sociālajos tīklos ievietoja Putina fotogrāfiju un pateicās par telefona sarunu. Kremlis otrdien noliedza, ka starp Putinu un Džonu būtu notikusi telefona saruna.

«Es nezinu, ar ko Eltons Džons runāja, bet tas nebija prezidents Putins,» norādīja Kremļa pārstāvis. «Es nezinu, kas notika, taču prezidents Putins nerunāja ar Eltonu Džonu. Turklāt mēs neesam saņēmuši nekādus tikšanās pieteikumus.»

Aģentūras «Reuters» rīcībā nonācis 11 minūšu garās telefonsarunas ieraksts, kurā Džons ar tulka palīdzību runā ar viltus Putinu.

«Pasaki viņam, ka esmu ārkārtīgi pagodināts par zvanu. Tā ir liela privilēģija - runāt ar vienu no ietekmīgākajiem cilvēkiem pasaulē. Tas ir fantastiski,» tulkam saka Džons, kurš vēlāk piekrita ierasties geju praida pasākumā Maskavā.

«Pasaki, ka viņš padarīja manu dienu labāku,» norāda Džons. «Šis ir lielisks brīdis manā dzīvē.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu