Aktieris Ričards Medens apvainoja Karu Delavinju neprofesionālismā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Holivudā izcēlies vēl viens skandāls. Konflikta centrā atrodas modele Kara Delavinja, kura izmēģina savas spējas aktrises karjerā, un aktieris Ričards Medens. Aktieris apsūdzējis modeli neprofesionālismā, un modele, protams, nav spējusi klusēt.

Konflikts sācies kad interviju laikā Karai apnika atbildēt uz vienādajiem žurnālistu jautājumiem par viņas jauno filmu un viņa sākusi jokot ar žurnālistiem un vienkārši runāties, nesniedzot interviju.

Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris izteicies, ka Kara parādījusi savu nelielo vecumu un neprofesionalitāti, tāpat arī izklausījusies nepateicīga.

Ričards, reklamējot savu filmu, veselas sešas nedēļas devās tūrē pa lielākajām pilsētām, sniedzot intervijas par filmu, un katru dienu lielākā daļa interviju bija par vienu un to pašu, un viņš uz visu atbildējis, jo cienījis otra darbu.

Delavinja atbildēja Ričardam portālā «Twitter», sakot, ka nepazīst viņu, un labāk lai viņš pievēršas savam darbam, ne kritizē cilvēku, sievieti, kuru nepazīst. Turklāt šāda kritizēšana un izteikumi ir neadekvāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu