Foto: Sandra Buloka iziet sabiedrībā gotiskā ietērpā un ar jaunu frizūru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Sandra Buloka apmeklēja sarkanā paklāja pasākumu, lai prezentētu savu jauno filmu «Our brand is crisis», un pārsteidza ikvienu ar savu izskatu. Aktrise ir gan pamainījusi frizūru, gan bija apģērbusies neraksturīgi sev, sievišķos tērpus aizstājot ar gotiski melnu tēlu un piemērotu grimu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Piecdesmit vienu gadu vecā aktrise bija sarkanā paklāja karaliene, sieviete ieradās uz pasākumu, tērpusies melnā gotiska rakstura tērpā, augstpapēžu kurpēs un kā aksesuārus izmantojot grimu, tumši sarkanu lūpu krāsu un baltu pūderi, kurš padarīja viņas seju nāvīgi bālu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Dzirdot jautājumu, par to, kā viņai klājas, Buloka laipni atbildēja, ka viņas dzīve ir fantastiska un viņa cer, ka visas turpmākās dienas būs tikpat pilnas laimes un prieka.

Foto: TT NYHETSBYRN

Jaunais veidols un smaids sejā māksliniecei radies pēc jaunā romāna sākšanas. Atgādinām, ka aktrise satiekas ar fotogrāfu Braienu Rendalu, ar kuru kopā apmeklēja draudzenes Dženiferas Anistones kāzas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu