Notiek pirmais Latvijas mājražotāju un amatnieku karnevāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Sestdien, 12.septembrī, pie modes un izklaides centra «Rīga Plaza» notiks pirmais Latvijas mājražotāju un amatnieku karnevāls

Latvijas mājražotāju un mazo ražotāju informācijas un atbalsta biedrība, kas plašāk pazīstama ar projektu «Latvijas mājražotāji», sadarbībā ar modes un izklaides centru «Rīga Plaza» sestdien, 12.septembrī, no plkst. 10:00 līdz plkst. 18:00 rīkos Pirmo Latvijas mājražotāju un amatnieku karnevālu – laukumā pie tirdzniecības centra no ieejas «Ņujorka» līdz ieejai «Londona».

Pasākuma apmeklētājus priecēs tirdziņš ar vairāk nekā 50 mājražotājiem, zemniekiem un amatniekiem no tuviem un tāliem novadiem, ko pavadīs jautra mūzika un plaša izklaides programma visai ģimenei.

Šis būs neparasts tirdziņš, te valdīs karnevāla atmosfēra, noformējums un nebeidzama jautrība! Apmeklētāji tiks aicināti doties rotaļās, spēlēt lielformāta galda spēles, piedalīties dažādās atrakcijās un iegūt jaukas balvas no pasākuma dalībniekiem un atbalstītājiem.

Īpaši tiek aicinātas ģimenes ar bērniem, lai visi kopā piedalītos radošajā karnevāla masku darbnīcā lieliem un maziem ko sarūpējusi jautrā kompānija «FreshArt», darinātu lielus zīmuļus, veidotu fotorāmīšus no jūras izskalotiem kociņiem «Cakotavā» un izspēlētu paši savu karnevālu «MiluMammu» tamborēto augļu un dārzeņu rotaļu tirdziņā.

Par to, lai būtu karsti, rūpēsies «Aizvedisim.lv», kas pasākuma teritorijā iekurs īstu pārvietojamo pirti!

Kā jau īstā karnevālā pieklājas, tiks rādīti priekšnesumi, tostarp Lauras Saiteres burbuļšovs un apmeklētājiem tiks dota iespēja arī pašiem veidot lielos ziepju burbuļus.

Pasākumu vadīs, par jautrību, pozitīvu garastāvokli un pārsteigumiem visas dienas garumā gādās iluzionists Robijs Trankalis.

Organizatori aicina pieteikties mājražotājus, zemniekus, amatniekus un burvju māksliniekus līdz pirmdienas vakaram, rakstot vēstuli uz majrazotaji@gmail.com vai zvanot pa tel. 27057686.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu