Latvijas slavenības velk savu labāko apģērbu un pulcējas lielajā ballē (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

28.augusta vakarā, kā jau ierasts, mediju uzņēmums «MTG» prezentēja savus jaunumus. Dzelzceļa muzejā pulcējās telekanāla «TV3» un radiostacijas «Star Fm» darbinieki un atbalstītāji. Sezonas atklāšanas pasākums bija viens no vērienīgākajiem pasākumiem Latvijas šovbiznesā, kurš noticis šajā gadā.

Balle kā jau ballei pienākas, pulcēja vienuviet visas lielākās Latvijas slavenības, kuras ieradās speciāli darinātos tērpos, lai tikai spētu izcelties uz pārējo kolēģu vai konkurentu fona. Beigu beigās visi vīrieši bija eleganti un sievietes nebeidza starot savās skaistajās balles kleitās.

Pasākumu vadīja viena no cilvēku iemīļotajām televīzijas sejām Baiba Sipeniece-Gavare un Ansis Pūpols.

Viesiem bija iespēja ne tikai vērot populāru Latvijas mūziķu priekšnesumus, bet arī uzzināt lielākos jaunumus par TV3 raidījumiem, filmām, seriāliem.

Ikvienu jaunumu viesi saņēma ar vērienīgiem aplausiem, parādot, ka viņus patiesi uztrauc un interesē TV3 seriāli un raidījumi.

Īpaši izcēlās seriālu varoņi, kuri ieradās pasākumā, tērpušies kā viņu atveidotie varoņi, nereti radot pārdomu brīžus viesos un, protams, putrošanos ar vārdiem. Personāža un patiesā vārda jaukšana aktieriem tikai izraisa sejā smaidu, jo, ja kāds spēj sajaukt vārdus, viņi savas lomas spēlē lieliski.

Telekanāls bija parūpējies par viesu labsajūtu, jo līdz pat vakara beigām ne mirkli neviena viesa vīna glāze nestāvēja tukša, bārmeņi nepārtraukti piepildīja glāzes, parādot, ka tiek svinēti svētki.

Vakara gaitā izskanēja nebeidzami tosti, laba vēlējumi gan pašam telekanālam, gan konkrētiem raidījumiem un to vadītājiem.

Neviens viesis nejutās nenovērtēts vai atstāts novārtā, jo no ierašanās pasākumā par to jau parūpējās, sākot ar galdiņa norādi, vēlāk ar uzkodām un apjautāšanos par sajūtām.

Vakara izskaņā viesi nodevās dejām, sarunām un nebeidza priecāties par lielisko balli, uz kuru ierodoties pat tika speciāli iegādāti tērpi.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu