Kāpēc Dzelzītis un Traubergs nēsā uz rokām Samantu Tīnu?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aktieris Lauris Dzelzītis, TV sporta žurnālists Jānis Traubergs un dziedātāja Samanta Tīna aktīvi gatavojas Spēka dienai, kas norisināsies jau pēc nedēļas – 12.septembrī visā Latvijā. Lai trenētu muskuļus, puiši treniņa laikā izmanto visas iespējas – arī nēsā uz rokām Samantu Tīnu.

Lauris un Jānis ir noteikuši sev pievilkšanās mērķi – 15 reizes. Lai to sasniegtu ik nedēļu tiek aizvadīti vairāki intensīvi treniņi, kuros puiši izaicina viens otru, pakāpeniski progresējot.

«Jānis ir īsts atlēts un ļoti nopietns sparinga partneris. Man tā ir priekšrocība, ka varu censties turēt līdzi un attiecīgi tiekties uz augstāku rezultātu,» saka Lauris.

Savukārt Jānis novērtē Laura rūdījumu aktiera darbā: «Var redzēt, ka Lauris visai bieži spēlē pārliecinātu un fiziski attīstītu čaļu lomas. Šādam tēlam viņš visnotaļ atbilst arī dzīvē, un esmu lielā mērā pārsteigts, ka mūsu sacensība notiek tik saspringti.

Samanta Tīna trenējas pēc individuālas programmas, arī tuvojoties savam mērķim – 12.septembrī pievilkties 3 reizes.

«Vismaz viena reize man jau ir, un arī tas nav maz. Sievietēm pievilkšanās tomēr ir lielāks izaicinājums nekā vīriešiem, jo mēs tīri fizioloģiski atšķiramies. Bet šīs pāris nedēļas ir parādījušas, ka treniņu mērķis – uztrenēties pievilkties var praktiski ikviens arī no «nullītes» - ir sasniegts,» uzsver Samanta.

Samanta atgādina, ka savu spēku ikdienā var uztrenēt praktiski ikviena mājsaimniece, kaut vai pati nesot no veikala un vingrojot ar pieclitrīgām ūdens pudelēm.

Visi trīs Spēka dienas vēstneši ir tikušies arī kopīgos treniņos, kad abi puiši atkal var izaicināt viens otru, sacenšoties, kurš vairāk reižu pacels un ilgāk noturēs Samantu.

Vai Samantai, Laurim un Jānim izdosies sasniegt savus pievilkšanās mērķus, varēsim pārliecināties sestdien 12.septembrī, kad viņi būs starp citiem Spēka dienas dalībniekiem Latvijas centrālajā Spēka punktā Stacijas laukumā Rīgā un apliecinās treniņu rezultātus. Visi aicināti uz 80 Spēka punktiem visā Latvijā, lai apliecinātu arī savu spēku un pievilktos pie stieņa!

Spēka dienas treniņprogramma ir atrodama www.spekadiena.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu