Modele Sindija Krouforde nelaiž bērnus uz skolu, jo baidās par to dzīvībām (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/ Scanpix

Supermodele Sindija Krouforde bija šokēta, uzzinot, ka skolā, kurā mācās viņas bērni, testos uzrādās augsta līmeņa polihidroksibutirāti, kas var veicināt dažādas saslimšanas.

Skolā tika veikti testi, un atklājās, ka daudzās mācībām domātajās telpās ir paaugstināts polihidroksibutirātu līmenis. Viela ir sastāvā līdzeklim, ar kura palīdzību Amerikā tiek siltināti logi.

Pārāk liels polihidroksibutirātu koncentrāts organismā noved pie imunitātes pazemināšanās, kā arī negatīvi ietekmē smadzeņu darbību un, ja bērni ilgi atrodas vielas ietekmē, tā var veicināt pat vēzi.

Sindija Krouforde bija šokā, uzzinot, kādām briesmām ikdienā pakļauti viņas bērni, tāpēc modele bērnus nelaiž uz skolu, jo nevēlas, lai vēlāk bērniem ir kādas kaites.

Modele skolā ierosinājusi, ka samaksās par visu logu pārbaudi un kaitīgās vielas aizstāšanu ar kādu citu, videi draudzīgu vielu, bet skolas vadība viņai atteica.

Nu modele ir nolēmusi likt lietā savus kontaktus, lai apkarotu problēmu un bērni veiksmīgi varētu atgriezties skolas solā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu