Dziedātāja Sia nevēlas kļūt slavena (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/SiaMusic

Austrāliešu dziedātāja Sia sola turpināt koncertos stāvēt ar muguru pret skatītājiem, jo nevēlas kļūt pārlieku slavena.

Sia darbojas kā soloizpildītāja, kā arī sacerējusi daudzus slavenus hitus tādām popmūzikas zvaigznēm kā Riana, Bejonsē, Kristīna Agilera, Eminems un Dženifera Lopesa.

Taču televīzijas raidījumā «Chelsea Lately», kurā netika parādīta dziedātājas seja, Sia sacīja, ka nevēlētos kļūt ļoti pazīstama. «Visi mani draugi, kuriem radu dziesmas, ir ļoti slaveni, un tas viņus ir sabojājis. Paparaci vajāšana un tamlīdzīgas lietas mani nesaista. Privātums man ir svarīgs,» teica 38 gadus vecā austrāliete. «Es vismaz varu kļūt resna vai pačurāt ceļa malā, ja man tā gribas.»

Foto: facebook.com/SiaMusic

Lai arī Sia radījusi daudzus no pēdējo gadu populārākajiem hitiem, viņa izvairījusies no lielas publicitātes. Viņa nav redzama ne jaunākā albuma «1000 Forms of Fear» dziesmu videoklipos, ne reklāmas foto. Uzstājoties televīzijā, viņa bieži vien stāv uz skatuves, pagriezusi muguru klausītājiem.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu