Mila Jovoviča gaida otro bērnu, tiek atlikta populāras filmas uzņemšana (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Izmantojot sociālo tīklu «Facebook», Mila Jovoviča 18.augustā paziņoja, ka gaida otro bērnu. Sieviete un viņas vīrs Pauls Andersons ir ļoti priecīgi par šo faktu, par spīti tam, ka grūtniecība liek atlikt filmēšanos.

Aktrises Milas Jovovičas grūtniecības dēļ faniem būs vēl vismaz gads jāgaida, līdz atsāks uzņemt filmu «Resident Evil: The Final Chapter».

Filmēšana ritēja jau pilnā sparā, kad Jovoviča sapratusi, ka ir bērna gaidībās; tieši pirms došanās uz Āfriku, kur bija jātop filmas daļai, sieviete uzzinājusi, ka ir stāvoklī.

Uzzinot par grūtniecību, pēc ilgas apspriešanās ar filmēšanas komandu tika izlemts atlikt filmēšanu līdz bērna dzimšanai, jo grūtniecība neļaus izdarīt darbu ierastajā tempā, turklāt zombiju nogalināšana un grūtnieces vēders nekādi neiet kopā.

Jovoviča smejoties vēl piebilda, ka nākamajos mēnešos vienīgais, ko viņa nogalinās, ir putukrējuma kūciņas, kuras nespēj beigt ēst.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu